Valonauhat ja profiilit

Valonauhat- tietoa tuoteryhmästä

Yritysasiakas, tilaa sopiva LED-nauha ja kaikki tarvittavat oheistarvikkeet verkkokauppamme laajasta valikoimasta.

Valonauha on laajasti käytetty valaistusratkaisu monenlaiseen epäsuoraan valaistukseen ja keittiön työtasoille. Kuten näistä perustapauksista voidaan havaita, valonauhan käyttö perustuu sen epäsuoraan voimaan; varsinaista valonauhaa ja sen ledejä ei ole tarkoitus jättää näkyviin.

Asennus

Valonauhan kapeus (8-10mm) mahdollistaa käytön erilaisissa kohteissa. LED-nauha toimitetaan 5m rullissa ja sen voi katkaista haluamaansa pituuteen. Molemmissa päissä on 50cm kytkentäkaapelit. On ehdottoman suositeltavaa asentaa nauha alumiiniprofiiliin, jolloin voidaan varmistaa riittävä nauhan jäähtyminen. Lämpö lyhentää merkittävästi käyttöikää. LED-nauha kiinnitetään profiiliin taustan 3M-teipillä. Huolehdithan, että profiilin pohja on puhdas.

Ominaisuudet

Valonauhat soveltuvat erilaisiin kohteisiin sen vuoksi, että sitä löytyy sekä kuivan että kostean tilan versiona. Näin esimerkiksi ulkokäyttöön saadaan tarvittaessa tyylikästä epäsuoraa valoa esimerkiksi terassin kaiteisiin tai aitavalaistukseen.

Kaikkien nauhojen pohjaväri on valkoinen. LED-nauhan värivaihtoehdot ovat 3000K ja 4000K. Myös IP65 -suojatut nauhat ovat Jupeledilla ilmoitetun värilämmön mukaisia. Usein kosteussuojattujen valonauhojen silikonipäällyste nostaa todellisen värilämmön ilmoitettua korkeammaksi.

Oheistarvikkeet

Valitse sopiva virtalähde valonauhan pituuden ja valitun tehon mukaan. Virtalähteet -tuoteosiosta löydät ON/OFF- ja himmennyskäyttöön soveltuvat tuotteet.

Katso oheistarvikkeet valonauhoille. Löydät sieltä useita hyödyllisiä ja asennustyötä helpottavia tarvikkeita. Niiden avulla voit jatkaa valonauhoja, nauhojen asennuskaapeleita ja tehdä esimerkiksi 90 asteen kulmia.