FOKUS -alasvalot

Tietoa tuoteryhmästä

FOKUS- alasvalot mahdollistavat yleisvalaistuksen lisäksi kohdevalaistuksen esimerkiksi vinokatoissa. Suunnattavan alasvalon eli spotin valokeila on suunnattavissa akselinsa ympäri n. 30 astetta suuntaansa. Valaisimet ovat IP65-luokiteltuja, ja virtalähteen suojausluokka on IP20. Fokus Outdoor -mallissa myös virtalähde on IP65-luokiteltu. Muut kuin Outdoor -ja 5W mallit ovat kaikki himmennettäviä. Teholuokkia 5W, 8W ja 10W

Spoteissa valo ohjataan yhdestä pisteestä linssin läpi tasalaatuiseksi valoksi, rajaten valon kuitenkin haluttuun avautumiskulmaan. Valon avautumiskulma 5- ja 8W -malleissa on 36°, kun 10W -mallissa lukema on 60 °. Kaksi valittavaa värilämpöä, 3000K ja 4000K. Pyöreän rungon lisäksi 8W-mallista on saatavana runko myös neliön muotoisena.

Asennettavuus

Valaisimet ovat ketjutettavissa virtalähteen jousiliittimillä. MMJ- johdotukseen soveltuvassa virtalähteessä on asentamista nopeuttava painettava vedonpoisto. FOKUS-alasvalot ovat enintään 40mm korkeita valaisimia. Matalan rungon ansiosta asentaminen on mahdollista ilman suuria asennustiloja.
Tarkemmat asennusohjeet toimitetaan valaisinpakkauksessa

Matala alumiinirunkoinen rakenne

FOKUS -alasvalot ovat alumiinista valmistettuja. Alumiini johtaa lämpöä tehokkaasti ja näin valaisimesta saadaan lämpöä poistettua käytön aikana. Tällä on positiivinen vaikutus valaisimen käyttöikään. Fokuksissa on erillinen virtalähde, jolloin se ei kerää lämpöä itse valaisimeen.

Näytetään kaikki 9 tulosta

Näytetään kaikki 9 tulosta