Valolistat

Tietoa tuoteryhmästä

Proline -valolistat ovat vaihtoehto LED-nauhojen käytölle. Ne ovat valmiita valaisimia, joista voi koota haluamansa kokonaisuuden. Valolistoja on saatavissa mitoissa 150mm, 300mm, 500mm, 600mm, 1000mm ja 1200mm. Värilämpö vaihtoehtoina 3000K ja 4000K. Valolistojen lisäksi Jupeledin valikoimasta saatavissa kaikki tarvittavat oheistuotteet, kuten pikaliittimet, kulmajatkot ja virtalähteet.

Valolistoissa LEDit on integroitu valaisimen runkoon. Rungon materiaali on alumiinia, joten jäähdytys lämpiävän ledin jäätyminen on tehokasta. Toimivalla jäähdytyksellä on positiivinen vaikutus valolistan käyttöikään.

Himmennys

Valolistat ovat himmennettäviä valitessasi TRIAC-himmennettävän virtalähteen. Ne soveltuvat myös langattomaan ohjaukseen. Valikoimastamme löytyy myös 24V DALI-virtalähteitä valolistojen ohjaukseen.

Langattoman himmentimen ja vastaanottimen avulla toteutettavissa valolistojen langaton himmennys.

Asennettavuus

Asennustavat:
Valolistat ruuvattavilla kiinnikkeillä tai 3M-teipillä. Kiinnikkeet ja ruuvit kuuluvat  toimitukseen, 3M-teippipalat voit tilata verkkokaupastamme erikseen valolistojen mukaan.

PROLINE-valolistan voi asentaa magneeteilla metalliseen pintaan tai ruuvattavilla 45 asteen kiinnikkeillä valaisemaan esimerkiksi työtasoa.

Pitkät syöttöjohdot ja pikaliittimet asennuksessa:
2,5m pitkät syöttöjohdot virtalähteeltä valolistoille helpottavat asennusta:

Syöttöjohdon liittäminen,  -jatkaminen,  -yhdistäminen ja jakaminen usealle eri listalle (haarotinkappaleilla) toteutetaan kaikki pikaliittimillä.

Käyttökohteet

Käyttökohteet:

  • Keittiön välitilan valaistus
  • Muiden työtasojen valaistus, esimerkiksi kodinhoitohuone; 24V valolistat voi asentaa myös 45 asteen kulmaan seinälle valaisemaan työtasoa
  • Epäsuora valaistus; makuuhuoneet, olohuone, käytävät yms.
  • Näytehyllyn valaistus, esittelyhyllyn valaistus
  • Kaapit
  • Tehostevalaistus; toimistotilojen tiskit, keittiön alasokkeliin
  • Peilivaloksi vessaan

Näytetään tulokset 1–12 / 20

Näytetään tulokset 1–12 / 20