Alasvalot

Alasvalot - tietoa tuoteryhmästä

Alasvalot sisältävät 2 alakategoriaa: suunnattavat ja kiinteät alasvalot.
LED alasvaloja on saatavilla useilla eri runko- ja valonväreillä. Laajan valikoiman vuoksi malleja löytyy moniin erilaisiin käyttökohteisiin. Kaikki alasvalomallimme ovat IP44 -luokituksella, joten voit asentaa niitä myös kosteisiin tiloihin.

Upotettavat paneelit ovat valikoimassamme oma tuotekategoria: Uppopaneelit

Alasvalot ovat TRIAC-himmennettäviä, poislukien 5W suunnattava alasvalo. 5W ja 8W suunnattavat valaisimet ovat kuitenkin mitoiltaan samankokoisia, joten voit käyttää himmennyksessä 8W suunnattavaa.

Painonappivastaanottimen avulla voit muuntaa TRIAC-himmennettävän virtalähteen painonapilla toimivaksi virtalähteeksi.
Tällöin voit himmentää valolistoja tavallisella jousipalautteisella kytkimellä.

Samaisen vastaanottimen ja langattoman himmentimen avulla saat LED-valot myös langattomaan himmennykseen.

Asennettavuus

Keskitymme puhtaasti yritysasiakkaidemme tarpeisiin.
Tuotteiden vaivaton asennus on näin erittäin olennaista.
Alasvalojen johdotusta helpottaa merkittävästi ketjutettava kytkentärasia. Kytkentärasiassa kytkentä tapahtuu jousiliittimellä ja rasiassa on myös painettava pikavedonpoisto.
Soveltuu MMJ -kaapelointiin.

Nopealla johdotuksella säästät huomattavasti työmaalla kuluvaa aikaa.

Matala alumiinirunkoinen rakenne ja erillinen virtalähde

Jupeledin alasvalomallit ovat enintään 45mm korkeita, joten asennustilavaatimukset pysyvät kohtuullisina. Jokaisen tuotteen mukana tulevassa asennusohjeessa on mainittu vaadittava tila valaisimen yläpuolelle.

Yksi ydinperiaatteistamme on tarjota asiakkaillemme vain pitkäikäistä ja laadukasta valaistusta. Kaikki Jupeledin valaisimet ovat alumiinirunkoisia, mukaan lukien alasvalojen kategoria.

Syynä tähän valintaan toki on alumiinin erinomainen lämmönjohtokyky, joka poikkeaa esimerkiksi muovista merkittävästi. Kun valaisimesta saadaan lämpö johtumaan pois, se takaa LEDeille merkittävästi pidemmän käyttöiän.
Toinen merkittävä asia valaisimen käyttöiän kannalta on valaisimesta erillinen virtalähde. Virtalähteen tuottama lämpö on erillään valaisimesta, jolloin kokonaislämpötila ei nouse valaisimessa niin korkeaksi.

Käyttökohteet

Lähtökohtaisesti alasvalojen käyttökohteina ovat asunnot, toimistotilat ja julkisten tilojen valaistus. Valikoimamme on suunnattu pääsääntöisesti asuntokohteisiin, mutta kasvavissa määrin teemme myös toimistotiloja ja julkisia kohteita.

Asuntokohteet:
Alasvalot sopivat monenlaisiin tiloihin yleisvalaistukseksi.
Esimerkiksi käytävät, makuuhuoneet, olohuoneet, keittiöt ja kylpyhuoneet voit valaista alasvaloilla.
Suunnattavia alasvaloja voit upottaa vinokattoon.
Kiinteät alasvalot ovat tyylikkäitä, valonlähteen ollessa hieman upoksissa eikä suoraan kattopinnassa. Kyseinen rakenne pienentää kiusahäikäisyä.

Toimistotilat tai julkiset tilat:
Toimistotiloihin soveltuu pitkälti samantyyliset alasvalot kuin asuntokohteisiin, mutta yleensä käytetään isompia malleja. Esimerkiksi kiinteät alasvalot -tuoteryhmästä isoimmat 18W ja 25W mallit ovat suosittuja tuotteita näihin kohteisiin.