Moduulivalaisimet

Tietoa tuoteryhmästä

ARIAL -ja VISION -moduulivalaisimet ovat moduulikattoon asennettavia 600*600mm:n kokoisia LED-valaisimia. Moduulivalaisin on loistava vaihtoehto yleisvalaistuksen toteuttamiseen esimerkiksi toimistoissa ja kouluissa. Moduulivalaisimia on saatavana  yksitehoisina, ja säädettävillä Multi-ominaisuudella, jossa teho on valittavissa 11 eri vaihtoehdosta 16W – 36W:n väliltä. 

Valittavat himmennysvaihtoehdot on/off-mallien lisäksi ovat TRIAC ja DALI. ARIAL-malli on erinomainen vaihtoehto yleisvalaistuksen toteuttamiseen. Moduulivalaisimista ohuin malli on VISION. Saatavilla molemmille malleille pinta- ja uppoasennuskehykset, joilla voi laajentaa käyttömahdollisuuksia. SPACE-valaisimia  on kahta kokoluokkaa. Malleina 1200mm x 300mm:n (42W) ja  300mm x 300mm:n (18W) versiot.

Laatu

Kaikki mallit ovat UGR<19 -arvolla varustettuja. Tämä arvo kuvaa häikäisysuojausta ja alle 19 on toimistotilojen vaatimusten mukainen.
Häikäisysuojaus toteutetaan valaisimen ulkopintaan asennetulla mikroprismalevyllä.
Valonohjauslevy on PMMA-materiaalia. PMMA-materiaali hajottaa valon luonnollisesti ja säilyttää valaisimen kellastumattomana. Valaisimen runko on alumiinia, joka takaa valaisimen tehokkaan jäähtymisen. Alhaisella lämpötilalla on pidentävä vaikutus valaisimen käyttöikään.

Asennettavuus

Asennettavuuteen ja nopeaan kytkentään on panostettu;
mukana toimitettavaan moduulivalaisimen virtalähteeseen on kytketty valmiiksi ketjutettava kytkentärasia, jossa on jousiliittimet ja painettava pikavedonpoisto. Liitäntälaitteet ovat ketjutettavissa MMJ-kaapelilla.

Asennusmahdollisuudet:

Uppoasennus moduulikattoon
Uppoasennus tehtyyn upotusaukkoon kiinnitysjousilla
Pinta-asennus pintakehyksen avulla
Vaijeriripustus