Takuu tuotteille

Takuun yleiset ehdot

Takuu on voimassa tositetta, laskua tai lähetettä vastaan, kun tuotteen asennus on tehty asennusohjeiden mukaisesti. Ohjeissa ilmoitettuja rajoja lämpötiloista, jännitearvoista tai muusta mainituista ei saa ylittää tai rikkoa.

Takuu raukeaa jos tuotetta on muokattu tai tuotteen vioittuminen johtuu luonnonolosuhteista tai muista ulkoisista seikoista, esimerkiksi vesivahingot, tulipalot, salamaniskut tms. 

Takuu ei kata välillisiä kuluja (tulojen menetys tai omaisuusvahingot), normaaliin kulumaan kuuluvaa valovirran alentumista tai ajan myötä värilämpötilaan syntyvää poikkeamaa ja ohjelmistovikoja tai- virheitä.

Korvaava tuote on aina sama kuin alkuperäinen, kun se on mahdollista. Jos viallista tuotetta ei ole enää Jupeled Oy:n valikoimassa, toimitetaan tuotetakuuna teknisiltä tiedoiltaan mahdollisimman vastaava tuote.

Normaali 3v tuotetakuu

Kaikille tuotteille myönnetään 3 vuoden tuotetakuu. Tuotetakuu kattaa uuden tuotteen toimituksen valmistusvirheet tai toimintahäiriöt. 

Takuuaika alkaa tuotteen ostopäivästä ja on voimassa tositetta, laskua tai lähetettä, vastaan. 

Laajennettu takuu 

Kohteissa, joissa on vaatimuksena laajempi kuin normaali 3 vuoden tuotetakuu, voidaan käyttää laajennettua takuuta.
Laajennettua takuuta käytettäessä, takuusta mainitaan kohteen asiakirjoissa (esim. sähkötyön selostus tai valaisinluettelo) tai siitä on sovittava kirjallisesti ennen tuotteiden tilaamista.

Laajennettuja takuita voivat olla esimerkiksi 5 vuoden tuotetakuu tai tuotteen vioittumisesta johtuvan vaihtotyön korvaaminen.