Suunnittelijoille

Miksi valita valaisimet Jupeledilta?

 

Olemme testauttaneet tuotteemme SGS Fimko Oy:llä, joten teknisesti tuotteet ovat vaatimusten mukaisia Euroopan markkinoille.
Kolmannen osapuolen testauksella olemme halunneet saada varmuuden tuotteiden laatutasosta.

Testissä testataan erityisesti virtalähteiden soveltuvuutta ja vaatimustenmukaisuutta. Virtalähteissä vaaditaan riittävä eristystaso, jottei valaisimen runkoon pääse johtumaan verkkovirtaa ja näin ollen aiheudu vaarallisia tilanteita valaisinten kautta. 

Kaikki tuoteryhmät mukaan lukien palautusprosenttimme on alle 1. 

Tähän on useita syitä, mutta suurimpana tekijänä on panostus valaisimien laadukkuuteen ja yhä kovenevasta kilpailusta huolimatta pysyminen laadukkaissa materiaaleissa. 
Kaikki Jupeledin valaisimet ovat alumiinirunkoisia ja erillisellä, pikaliittimellä valaisimeen kytkettävällä virtalähteellä. Näiden tekijöiden vuoksi valaisimille on odotettavissa pitkä käyttöikä. 
Valaisimissa käytetään valonohjausmateriaalina PMMA-kestomuovia heikomman PC-muovin sijaan. Merkittävin ero näiden materiaalien välillä on se, että PC kellastuu muutaman vuoden sisällä. 

Toimimme valaisinasioissa vain yritysasiakkaiden kanssa, mikä on omiaan vaatimaan korkeaa laatutasoa valaisimille. Olemme edistäneet valaisimien helppoa asennusta ja tehneet sen mahdollisimman vaivattomaksi sähköurakoitsijoille. Kaikki valaisimet sopivat MMJ-kytkentään ja lähes kaikissa valaisimissa ketjutusmahdollisuus.

Toteutamme asiakkaidemme kanssa joustavasti erilaisia ratkaisuja kohteisiin. Etenkin suurempiin kohteisiin voimme hakea yhdessä laadukkaiden valaisinvalmistajien kanssa sopivat ratkaisut. 

Valaisimiamme on saatavilla eri himmennyksillä: TRIAC, DALI tai painonappi. 
Suunnattaville alasvaloille haettavissa eri polttokulmilla olevia ratkaisuja.
Alasvaloja saatavilla monilla eri rungonväreillä. 

Valmistamme suurempiin kohteisiin valonauhasta ja alumiiniprofiilista tarkoilla pituuksilla suoraan kohteeseen sopivat valolistat. Hinnoittelumme on kilpailukykyistä ja valonauhojen syöttöjohdolle on saatavissa erilaisia, jokaiselle sopivia kytkentätapoja. Saatavissa useita eri teholuokkia nauhoille ja useita profiilimalleja.

Valonauhan valmistus määrämittaan

Yhteistyö sähköalan yritysasiakkaiden kanssa on Jupeledin ydintoimintaa. Keskitymme tähän, jätämme muun vähemmälle. Organisaatiorakenteemme on yksinkertainen ja tehokas ja näin kulupohja maltillinen. Tämä näkyy varmasti tuotteiden hinnoittelussa.

Varastoimme kaikkia valikoimastamme löytyviä tuotteita, jotta asiakkaamme saavat tilauksen tehtyään tuotteet nopeasti asennukseen.
Jupeledin valikoima on tarkoituksellisesti rajallinen, jotta valikoiman tuotteita voidaan varastoida reilusti.

Varastomme sijaitsevat Oulun Ruskossa. Yhteensä varastotilaa on noin 150 m²

Tilaa näyte tuotteesta veloituksetta!

Sähkösuunnittelija, voit tilata näytteen haluamastasi tuotteesta ilmaiseksi.
Tilaa näyte kätevästi täyttämällä kääntöpuolen tiedot.

Sähkösuunnittelija, voit tilata näytteen haluamastasi tuotteesta ilmaiseksi.
Tilaa näyte kätevästi täyttämällä alla olevat tiedot.

Valolistat

Virtalähteet 12V tai 24V

taattu laatu

Olemme ulkoistaneet valaisimien testauksen ja näin varmistaneet, että valaisimet täyttävät vaatimukset.

lojaali kauppakumppani

Keskitymme puhtaasti yritysasiakkaidemme valaisintarpeisiin, emme siis tee kuluttajakauppaa.

kilpailukyky

Kaikki turha on karsittu toiminnastamme, me keskitymme olennaiseen. Tämä näkyy varmasti hintatasossamme.

© Jupeled Oy 2024