OKT Juhlamarssi

Hankkeen kuvaus

Kaksikerroksinen hirsitalo valmistui Oulun Hiukkavaaraan vuonna 2022.  Omakotitalon asuinpinta-ala on noin 170m² ja kahdelle autolle varatun autokatoksen yhteydessä on lisäksi 20m² lämmin varasto- ja toimistotila. Talo on julkisivultaan musta ja sisäpinnoiltaan pitkälti alkuperäisen hirren väreissä. 

Kaikki asunnon valaisimet ovat himmennettävissä LED-valonsäätimillä. Asunnon valaistuksessa käytettiin Jupeledin valaisimia niin ulkovalaistuksen, kuin sisävalaistuksen osalta. Kohteen valaistussuunnittelussa kiinnitettiin huomiota lapsiperheen tarpeisiin. 

Kuvia kohteesta

Häikäisemätöntä valaistusta olohuone- ja keittiötiloihin

Talon olohuone- ja keittiötilat valaistiin NOVA DEEP -valaisimilla, joissa häikäisyindeksi on UGR<19. Valaisimen rakenne pitää kirkkaan valon suojassa silmiltä. NOVA DEEP on tunnelmallinen valaisin kapeahkon 60° avautumiskulmansa vuoksi.

Valaisin on IP44-luokiteltu, joten sitä voidaan käyttää myös kylpyhuonetiloissa. Tuote on vakiomallina TRIAC-himmennettävä ja saatavilla myös DALI-ohjauksella. 

Monipuolinen FORMA-seinävalaisin koristaa julkisivua

Talon julkisivujen valaistuksella saatiin hirsiseinät elämään. FORMA-seinävalaisin soveltuu koonsa ja ominaisuuksien puolesta parvekevalaisimeksi, ulko-oven edustalle ja rakennuksen pystytolppiin. Valaisinta käytettiin myös talon numeron valaistuksessa.

Valon avautumiskulmat ylös- ja alaspäin ovat säädettävissä 10-110° välillä.

Seinävalaisinta on saatavilla valkoisena ja mustana 3000K ja 4000K värilämpötilalla. Valaisin on ketjutettavissa MMJ-kaapelilla.