As Oy Ranta-Tampellan Masuuni

Hankkeen kuvaus

Tampereen Näsijärven rannalle valmistui 51 asunnon kerrostalo osana Tampellan vanhan teollisuusalueen uudisrakentamista. Kerrostalo sijaitsee kaupunginosaa halkovan kanavan varrella. Asuntojen koko vaihtelee 30,5m² yksiöstä 93,5m² kolmioon.

Toimitimme kohteeseen noin 350 alasvaloa, joilla valaistiin asuntojen eteiset ja kylpyhuonetilat. Asuntojen keittiön työtasovalaistuksessa käytettiin LED-nauhaa. Kerrostalo on toteutettu tarkoin ympäristövaatimuksin ja A-luokan energiatehokkuudella.

Matalarakenteinen CORE DIM -alasvalo yleisvalaistukseen

Asuntojen eteis- ja kylpyhuonetilat on valaistu monikäyttöisillä CORE DIM -alasvaloilla. Valaisin soveltuu matalan rakenteensa ansiosta myös ahtaisiin kattorakenteisiin. 

Valaisimen värilämpötila on valittavissa DIP-kytkimellä, mikä helpottaa työtä sekä suunnitteluvaiheessa että asukasmuutoksia tehdessä.
Tuote on saatavilla valkoisen rungonvärin lisäksi myös harmaana ja mustana.

Keittiön tasovalaistus LED-nauhalla

Keittiön tasovalaistuksessa käytettiin perinteistä alumiiniprofiilia ja 9,6W/m teholuokan valonauhaa. Valonauhalla ja profiililla saadaan viimeistelty jälki työtasovalaistukseen. LED-nauhan virtalähteen sijoitus voi tulla joskus haasteeksi. Jupeledin LED-nauhoissa on aina 200cm kytkentäkaapelit nauhan molemmissa päissä, jotta asennus ja kytkentätyö olisi mahdollisimman helppoa.