As Oy Oulun Tahtimarssi

Hankkeen kuvaus

Oulun Hiukkavaaran keskustaan valmistui 19 asunnon erillistaloyhtiö vuonna 2020. Jokaisen asunnon yhteyteen rakentui oma autokatos ja lämmin varastotila sekä terassi. Kohde sisältää asuntoja 67m² kolmiosta 114,5m² viiden makuuhuoneen kaksikerroksiseen asuntoon.

Asuntojen valaistus on toteutettu kattavasti kiinteillä valaisimilla. Eteiset, kylpyhuoneet ja keittiötilat on varustettu yhtenäisesti samalla valaisinmallilla. Toimitimme lisäksi valaistustuotteet myös keittiön tasovalaistukseen sekä ulkovalaistukseen.

Rakennusliike: Rakennusliike Vänttilä

Kuvia kohteesta

Korkean olohuoneen valaistus FOKUS-alasvaloilla

Asuntojen olohuonetilat ovat kauttaaltaan kolme metriä korkeita. Olohuoneen valaistuksessa on käytetty tehosteena kolmen valaisimen rivistöä. FOKUS-valaisimet ovat suunnattavia ja valon avauskulma on kapeahko, mikä luo valaistukseen tyyliä. Suunnattavia alasvaloja voi käyttää yleisvalaistuksen lisäksi myös kohdevalaistuksessa. FOKUS-alasvaloja on saatavilla valkoisen lisäksi myös mustana ja harjatun teräksen värissä.

Keittiön tasovalaistus LED-nauhalla

Keittiön tasovalaistuksessa käytettiin perinteistä alumiiniprofiilia ja 9,6W/m teholuokan valonauhaa. Valonauhalla ja profiililla saadaan viimeistelty jälki työtasovalaistukseen. LED-nauhan virtalähteen sijoitus voi tulla joskus haasteeksi. Jupeledin LED-nauhoissa on aina 200cm kytkentäkaapelit nauhan molemmissa päissä, jotta asennus ja kytkentätyö olisi mahdollisimman helppoa.