Jupeled Oy - Valaisimet ammattiasiakkaille

Pitkäaikaista yhteistyötä sähköalan ammattilaisten kanssa

Valaistusala on murroksessa ja kilpailu valaisintoimittajien välillä on kiristynyt. Kasvavan hintakilpailun vuoksi laadun merkitys uhkaa jäädä liian vähälle huomiolle valaisinvalinnoissa. 

Valaisintoimittajana me emme halua edistää valaisimien laatutason heikkenemistä; kiireellisen kasvun sijaan panostamme pysyviin asiakassuhteisiin sähköalan yritysasiakkaiden kanssa. Toimintaperiaatettamme kuvaa hyvin muovirunkoisten valaisimien jättäminen pois valikoimastamme, vaikka juuri näiden valaisimien käyttö on yleistynyt merkittävästi. Kaikki Jupeledin valaisimet ovat alumiinirunkoisia.


Keskitymme toiminnassamme pelkästään yritysasiakkaiden tarpeisiin. Kasvatamme tuotevalikoimaamme harkiten, jotta Te sähköalan ammattilaisina voitte olla varmoja jokaisen tuotteen elinkaaresta vuosiksi eteenpäin.
Laadun ja luotettavuuden takeena on tuotteidemme testautus puolueettomasti SGS Fimkolla.

Yrityksemme varastointi- ja toimitilat sijaitsevat Oulussa. Varastoimme tuotteita reilusti ja toimitusaikamme pysyy 1-2 arkipäivän sisällä tilauksesta.

Tutustu verkkokauppaamme ja rekisteröidy, niin näet tuotteidemme hinnat ja voit tehdä tilauksia. Voit luoda tunnukset itse tai ottaa yhteyttä, niin teemme käyttövalmiit tunnukset puolestasi.

Kiitokset yhteistyöstä!

Sopimusehdot ja rekisteriseloste sisältää:
Yleiset sopimusehdot
Toimitusehdot
Nettisivujen käyttöehdot
Rekisteriselosteen
Takuuehdot

© Jupeled Oy 2024